Ingyenes Összes akciós újság egy helyen!

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egyéb minden Közzététel dátuma: 2017/12/03
  • Megye: Országos

A sok akciót lehetetlen követni, ellenőrizni. Talán ismerős helyzet, mikor kiderül, hogy egy termék akciósan drágább, mint máshol akció nélkül, vagy mikor egy akciós terméket megvásárolva hazafelé menet a postaládánkban egy másik üzlet kínálja ugyanazt a terméket még akciósabban. (Sokszor a gyártók adnak kedvezményt, melyet a kereskedők különböző módon akcióznak.)

Az eligazodásban segít az ujsagomat.hu, mely oldalain közel 100 üzletlánc akciós újságjait böngészhetjük. Jelenleg a legnépszerűbb akciós kiadványok: Lidl újság, Emag újság, Jysk újság, de megtalálhatóak a Tesco, Lidl, Aldi, Metro, Auchan, Spar, Coop, CBA, Euronics, Media Markt, Obi, Ikea, Praktiker, Hervis, DM, Rossmann, Pepco akciós újságjai is, persze e többiek mellett, hiszen “minden akciós újság egy helyen“. Természetesen a legfrissebbek.


Honlap (Weboldal): https://www.ujsagomat.hu

Válaszoljon a hirdetőnek

The listing is expired. You can't contact the publisher.


Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy országon belül kereskedik vagy PayPallal fizet
  • Soha ne fizessen Western Unionnal, Moneygrammal vagy más névtelen szolgáltatókkal!
  • Ne kereskedjen külfökdön. Ne fogadjon el csekket külföldről.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást, nem kínál védelmet a vásárlónak és nem hitelesíti az eladót